Beste gast van Amosa City Centre Hotel and Aparts,

Uiteraard heeft de gezondheid van onze gasten en medewerkers de hoogste prioriteit. In België mogen volgens de richtlijnen van de overheid en veiligheidsregio’s hotels uitsluitend gasten ontvangen met essentiële redenen. Ook mogen er voor als nog geen eet en drinkgelegenheden open zijn. Deze regels zijn met zekerheid van toepassing tot 8 juni. Op deze datum zal door de overheid duidelijkheid worden verschaft of verruiming van deze regels mogelijk en toegestaan is. Voor updates blijf geregeld op onze website kijken. Zie : ( Corona regelgeving en bijbehorende maatregelen)

Welke voorzorgsmaatregelen hebben wij als Hotel Amosa genomen om besmetting en verspreiding van het virus te voorkomen.

Opvolging 1,5 meter samenleving :

Iets waar we tot voor kort allemaal nog nooit van hadden gehoord, maar waarschijnlijk nog een geruime tijd onderdeel gaat worden van ons dagelijks leven. Buiten deze regel steekt Hotel Amosa verder ook veel tijd en energie om besmetting en verspreiding te voorkomen. Om deze veiligheid te realiseren hebben wij ons hotel zo goed mogelijk aangepast aan de nieuwe richtlijnen. Hierbij hebben wij geprobeerd aan alles te denken als het gaat om besmetting en verspreiding. Wij hopen u dan ook een onbezorgd en veilig verblijf te kunnen garanderen.

Wat doen wij in ons hotel om de veiligheid van onze gasten te waarborgen :

 • Wij volgen de richtlijnen en aanbevelingen van de overheid.
 • Wij hanteren protocollen omtrent reiniging en hygiëne.
 • In ons hotel is de informatie over Covid19 en management instructies aanwezig .
 • Wij bieden de mogelijkheid in de openbare ruimtes om de handen te reinigen met desinfecterende vloeistoffen die besmetting moeten reduceren tot een minimum.
 • Alle blootgestelde oppervlakken zoals deurklinken, liftknoppen, worden regelmatig gedesinfecteerd met antibacteriële vloeistoffen
 • Er word strikt gelet op procedures zoals het omgaan zoals collega’s die ziek zijn of verschijnselen vertonen. (personeel of familie met verschijnselen : personeel blijft thuis)

Zoals eerder al aangegeven mogen in ons hotel tot 8 juni geen eet of drinkgelegenheden open zijn. Mocht de situatie na 8 juni veranderen zullen de volgende regels in ons restaurant en ontbijtzaal gelden :

 • Maximaal 2 personen per tafel. Uitsluitend in gezinsverband 4 personen per tafel.
 • Wij vragen te wachten tot dat u naar uw tafel word begeleid.
 • Om de 1,5 meter regel te handhaven zullen wij op gepaste afstand serveren, waarbij u word gevraagd om vervolgens de bestelling zelf te pakken.
 • Onze medewerkers zullen uit hygiënisch oogpunt handschoenen dragen.
 • Indien van toepassing vragen wij te betalen met pin of contactloos
 • Zodra wij weer eten(ontbijt) mogen serveren bieden wij een a la carte ontbijt aan in de plaats van een ontbijtbuffet.

Heel belangrijk voor u om te weten : Kosteloos annuleren

Door de situatie van de afgelopen weken begrijpen wij dat iedereen weer eens lekker er op uit wil gaan. Deze continu veranderde situatie weerhoudt veel mensen echter om een paar daagjes er tussen uit te gaan.

Zoals het er nu uit ziet zou dit misschien vanaf 8 juni in België misschien weer zijn toegestaan. Om u gerust te stellen bieden wij u de mogelijkheid om tot nader bericht kosteloos te annuleren, zodat u nooit uw geld kwijt bent en u altijd de mogelijkheid heeft om uw boeking te verplaatsen naar een ander moment, of te annuleren. Om welke reden dan ook !

 • Annuleer uw boeking t/m de dag (24 uur) voor aankomst geheel kosteloos.
 • Neem gerust contact op met ons team : info@amosaliege.be

In het geval dat u uw boeking wenst te verplaatsen en een nieuwe datum valt duurder uit dan de oorspronkelijke boeking zijn wij genoodzaakt dit verschil aan u door te rekenen. Geldig op boekingen gemaakt via amosaliege.be of hotelwebsites.